22 Mayıs 2014 Perşembe

Günaydın ANTALYA ,Günaydın canım Türkiyem. Bu sabah kahvaltı için Çeçil Peynirli parmak örek kızartması hazırlandı.Bu böreği arkadaş toplantısında tatmıştım kıtır kıtır,çok pratik bir börek  yeni tanışanlar ve denemeyenler için tarifi hemen paylaşıyorum.
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

3 ADET YUFKA 
200 GR ÇEÇİL PEYNİRİ
SIVI YAĞ

YAPILIŞI

Yufkalar tezgaha serilir  8 parçaya bölünür.
Bölünen her parça içine çeçil peynirden yerleştirip yufka rulo yapılır.
Rulo yapma işlemi bitince börekler kızgın yağda kızartılır,bekletmeden servis edilir.
ÇEÇİL PEYNİRLİ PARMAK BÖREK servise hazır.

AFİYET OLSUN.........  

Paylaş:Facebook Twitter Google+

2 yorum:

  1. çıtır çıtır nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de harika çıtır bir börek tavsiye ederim.mutfagabuyrun

      Sil