Paylaş:Facebook Twitter Google+
ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR ÇANAKLARI'' İÇ BAKLALI'' ( THE İNNER BEAN WITH ARTİCHOKES İN OİL)
İyi akşamlar.Malum ilkbahar mevsimindeyiz ve baharla birlikte sebzeler tazelendi.Yeşillikler,bolca ,meyve baharla birlikte çeşit de çoğaldı.Enginarda baharı müjdeleyen sebzelerden ve de çok sağlıklı.Bende sağlık beslenmeyi destekleyen bir anne olarak ,kızıma enginarı yedirebilmek için türlü denemeler yapıyorum.Bugün ki enginar deneme iç baklalı.Kızıma tattırdım ,çok sevmedi ama tadına baktı benim için bu bile yeterliydi.Biz iç baklalı enginarı çok sevdik,sizde denemek isterseniz işte tarifi paylaşıyorum.
Paylaş:Facebook Twitter Google+
Paylaş:Facebook Twitter Google+
eline sağlık canım ben çok severim bu ikiliyi şifa olsun inşallah:)
YanıtlaSilİnşallah canım teşekkürler .Turuncu Tatlar
Silellerine sağlık.mutlaka deneyeceğim.Ama Türkiyeye dönünce :) sevgiler...
YanıtlaSilBeğenmene sevindim,Canım teşekkürler.ŞULE YANIK
SilNe güzel böyle sağlıklı ve lezzetli tarifleri sık sık görür oldum bloglarda ama bu ikiliyi ilk defa gördüm sanırım benimde enginar pişirme vaktim geldide geçiyor bile
YanıtlaSilEllerine sağlık
Sağlıklı yemek, ben demek,Anne olunca malum öyle yemekler hazırlamak gerekiyor ,beğenmenize sevindim.Teşekkürler.BAL TATLISI
Sil