31 Aralık 2015 Perşembe

Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali

Ev işleri arasında her hanımın farklı favorileri vardır. Mesela kimi bulaşık yıkamayı,kimi temizlik yapmayı sever , bazıları ise yemek yapmayı. Sevdiğiniz işlerin size verdiği keyif ise bambaşkadır ve terapik etkileri vardır. Başka dünyalara gider, hayaller kurar, güzel anları hatırlar, planlar yaparsınız.
Size harika bir haberimiz var.Artık bu keyfi size yaşatan favorileriniz arasına çamaşırı da ekleyebilirsiniz . Rinso bunu mümkün kılıyor.
Rengarenk paketleri ile raflarda dururken bile enerjisini yansıtan Rinso, çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor.Rinsonun Kır Bahçesi (Yeşil),  çiçek bahçesi(Pembe) ve Büyülü bahçesi (Mor) şişeli sıvı deterjanları hem beyaz hem de renklilerimiz i tortu bırakmayan bir temizlik vaat ediyor.
Rinso nun gerçek eğlencesi, yıkama sonrası;çamaşır makineni nize açtığınız anda başlıyor. öyle ki kapağı açtığınız anda tertemiz çamaşırlarınıza eşlik eden muhteşem rinso nun ek kokuları tüm banyoya yayıyor. İşte o an, hissettiğiniz duygular tarif edilmez. Sanki bir anda sevdiğiniz bir melodi çalmaya başlıyor ve o koku sizi alıp bambaşka bir yerlere götürüyor.

<Bu kokular o kadar kalıcı ki tertemiz çamaşırlarınızı asarken, kuruturken ve tabii ki giyerken makineyi açtığınız o andaki duygular size kendini hatırlatmaya devam ediyor. Rınso kalıcı bahar kokuları ile çamaşır yıkamayı keyfe ve eğlenceye dönüştürür


<Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali,ZORLU ÇAMAŞIR LEKELERİ NE SON,RİNSOYLA ÇAMAŞIR YIKAMA KEYFİ ,RİNSOYLA MİS KOKULU ÇAMAŞIRLAR,MİS KOKU,ÇAMAŞIR,KOKU,LEKE,
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder