Haftanın sonuna geldik. Akşama misafirim gelecek ne yapsam diye düşünürken dolabımda KURU KAPYA BİBERLER olduğunu hatırladım ve dolma yapmaya karar verdim.Bu sefer sumak değilde Annemin kendi elleriyle ayıklayıp kaynattığı tamamen doğal nar ekşisi ekledim .Ekşiliğini böyle elde ettim ve gerçekten lezzetine lezzet kattı.Ben kuru dolmayı bugün böyle yaptım misafirlerim ve sizlerde umarım beğenir ve denersiniz.
Paylaş:Facebook
Twitter
Google+
Home
»
PRATİK TARİFLER
»
YEMEK TARİFLERİ
» NAR EKŞİLİ KURU KAPYA BİBER DOLMA ( STUFFED PEPPERS İN SOUR KAPYA)
15 Şubat 2014 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder