4 Ocak 2014 Cumartesi

                                     SOĞAN KEBABI

LEZZETİ ELİMDEN
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

500 GR ORTA YAĞLI KIYMA
1 SOĞAN
MAYDONOZ
KARABİBER,TUZ
2 YK SIVIYAĞ
1 TK BİBER SALÇASI
YETERİNCE SOĞAN
1 FİNCAN SU

YAPILIŞI

YOĞURMA KABINA KIYMAYI ,RENDE SOĞANI, İNCE KIYIM MAYDANOZU,TUZU, KARABİBERİ ALIR VE YOĞURURUZ.
İSTENİLEN ŞEKİLLERDE KÖFTELER HAZIRLARIZ.

SOYDUĞUMUZ VE ORTALARINDAN AÇTIĞIMIZ SOĞANLARIN ARALARINA KÖFTELERİ YERLEŞTİRİRİZ.

 DİĞER TARAFTA  1 TK SALÇAYI  2 YK SIVIYAĞ VE 1 FİNCAN SUYLA AÇIP SOĞANLI KÖFTELERİN ÜZERİNE GEZDİRİRİZ.
ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECE FIRINDA 40-45 DK PİŞİRİLİR.

SICAK SERVİS EDİLİR.

AFİYET OLSUN...............


Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder