Memleket yemeğiyle karşınızdayım.Antalyalı olup Piyazı tarifi yazmamak olmaz dedim mutfağa girdim ve sizlerle tarifimi paylaşmak için Piyazım'ı yaptım.Sizlerle buluşturma zamanı geldi.Antalya piyazın en yakın arkadaşı ızgara köftedir .Sizin tercihiniz nasıl olur bilmem ama piyazı birde böyle deneyin derim.
Paylaş:Facebook
Twitter
Google+
Home
»
PRATİK TARİFLER
»
SALATALAR
»
YEMEK TARİFLERİ
» ANTALYA PİYAZI TARİFİ ANTALYALIDAN (white beans in sesame oıl)
19 Ocak 2014 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Eskiden küçük bir dükkanda sadece piyaz satardı yanında başka hiçbir şey yoktu. Sonra ölünce oğulları devam ettirmemişler daha doğrusu merak edip nasıl yapıldığını öğrenmemişler diye biliyorum. Çok eskiden bir kere Antalya'da yemiş inanılmaz beğenmiştim. Değişik bir tadı vardı acaba şimdi sizin tarifte gördüm tahin miydi o tat? Teşekkürler bu güzel paylaşım için.
YanıtlaSilEVET İLHAN BEY DOĞRUDUR O ANIMSADIĞINIZ TAT, TAHİN YANINDA SİRKE LİMON KARIŞINCA İŞTE SİZE HARİKA BİR SOS .
Silpiyaz nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.takipteyim.sevgiler.
YanıtlaSilcanım teşekkürler.mutfağabuyrun
SilHarika bende bir antalyalı olarak çok severim piyazı:) Ellerinize sağlık.Blogunuzu takibe aldım.Bende bloguma beklerim.Sevgiler:)
YanıtlaSil