28 Temmuz 2015 Salı

Merhabalar.Bu akşamın yemeği pratik leziz ve en önemlisi sofrada kızı hayır diyemeyeceği bir yemek şimdiden afiyet olsun buyurun tarife.
SOTE NASIL YAPILIR,TAVUK SOTE NASIL YAPILIR,MANTARLI TAVUK SOTE NASIL HAZIRLANIR,TAVUK SOTE TARİFİ,SOTE TARİFİ,SEBZELİ TAVUK SOTE TARİF,SEBZELİ TAVUK SOTE NASIL HAZIRLANIR,PRATİK TAVUK YEMEKLERİ,SEBZELİ KOLAY TAVUK YEMEKLERİ NASIL HAZIRLANIR,

MALZEMELER

2 PARÇA TAVUK GÖĞSÜ

8-10 ADET MANTAR

2 ADET KAPYA BİBER

2 ADET BÜYÜK SOĞAN

2 BÜYÜK DOMATES

3 YK SIVI YAĞ

KEKİK,KARABİBER,TUZ

YAPILIŞI

Tavuk göğsü küçük küpler halinde doğranır ,tavaya sıvı yağ gezdirilir ve tavuklar suyunu çekip 

salana kadar pişirilir.

Mantarlar yıkanır küçük doğranır ve tavuklara eklenir.Soğanlar ve biberler küçük doğranır ve diğer 

malzemelere eklenir.

Malzemeler pişmeye yakın küp doğranan domateslerde tavaya eklenip,tuzu baharatı gezdirilir ve 5-

10 dakika daha ateşte bırakılan yemek ateşten alınır.

MANTARLI TAVUK GÖĞSÜ servise hazır.


AFİYET OLSUN.....



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder