MALZEMELER
2 PARÇA TAVUK GÖĞSÜ
8-10 ADET MANTAR
2 ADET KAPYA BİBER
2 ADET BÜYÜK SOĞAN
2 BÜYÜK DOMATES
3 YK SIVI YAĞ
KEKİK,KARABİBER,TUZ
YAPILIŞI
Tavuk göğsü küçük küpler halinde doğranır ,tavaya sıvı yağ gezdirilir ve tavuklar suyunu çekip
salana kadar pişirilir.
Mantarlar yıkanır küçük doğranır ve tavuklara eklenir.Soğanlar ve biberler küçük doğranır ve diğer
malzemelere eklenir.
Malzemeler pişmeye yakın küp doğranan domateslerde tavaya eklenip,tuzu baharatı gezdirilir ve 5-
10 dakika daha ateşte bırakılan yemek ateşten alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.