EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ
MALZEMELER
750 GR KUŞBAŞI ET
2 BÜYÜK SOĞAN
3-4 ADET MANTAR
3-4 ADET DOMATES
KIRMIZI KAPYA BİBER
3 YK SIVI YAĞ
TUZ,KARABİBER,KEKİK
YAPILIŞI
Tencereye et,sıvı ağ alınır suyunu salıp çekene kadar kavrulur ardından 1,5 bardak sıcak su eklenir.
Mantar küçük doğranır ete eklenir.
Domates,soğan ,kapya biber küp doğranır.
Et pişmeye yakın biber ve soğan eklenir .
Soğan ve biber iyice yumuşadığında domates eklenir orta ateşte sos kıvamı alınca tuzu ,karabiberi,kekiği eklenir karıştırılır 5 dakika daha pişirilir ateşten alınır.
MANTARLI ET SOTE servise hazır.
|
0 yorum:
Yorum Gönder
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.