11 Haziran 2014 Çarşamba

Mutlu günler .
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

750 GR KUŞBAŞI ET
2 BÜYÜK SOĞAN
3-4 ADET MANTAR
3-4 ADET DOMATES
KIRMIZI KAPYA BİBER
3 YK SIVI YAĞ
TUZ,KARABİBER,KEKİK

YAPILIŞI

Tencereye et,sıvı ağ alınır suyunu  salıp çekene kadar kavrulur ardından 1,5 bardak sıcak su eklenir.
Mantar küçük doğranır ete eklenir.
Domates,soğan ,kapya biber küp doğranır.
Et pişmeye yakın biber ve soğan  eklenir .
Soğan ve biber iyice yumuşadığında domates eklenir orta ateşte sos kıvamı alınca tuzu ,karabiberi,kekiği eklenir  karıştırılır 5 dakika daha pişirilir ateşten alınır.
MANTARLI ET SOTE servise hazır.



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder