5 Haziran 2014 Perşembe

Merhabalar.Sevgili takipçilerim ve ziyaretçilerim.
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

5-6 ADET DOMATES
3 ADET KARA KABAK
1 AVUÇ PİRİNÇ
2 DİŞ SARIMSAK
1 ADET SOĞAN
5-6 DAL FESLEĞEN
3 YK SIVI YAĞ
TUZ

YAPILIŞI

Domatesler,soğan  küp doğranır,tencereye sıvı yağ ve domatesli karışım alınır,sos kıvamı alana kadar pişirilir.
Ardından pirinç eklenir .
Kabaklar küp doğranır,domatesli karışıma eklenir.
Kısık ateşte pişirilen yemek 1 çay bardağı su eklenir.
Yemek pişmeye yakın tuzu gezdirilir.Ateşten alınır.
Sarımsağı ,fesleğeni eklenir servise hazır edilir.
KABAK ÇİTME servise hazır.


Paylaş:Facebook Twitter Google+

4 yorum:

  1. En sevdigim,birde sizin usul deneyecegim..ellerinize saglik..

    YanıtlaSil
  2. Kabağı birde böyle deneyin gerçekten çok farklı ve leziz oluyor. Kıymetli yorumlarınız içi teşekkürler.nursen aksoy

    YanıtlaSil
  3. Ne güzeldir kabak her türlüsü nefis mi nefis ellerine sağlık canım (k)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle canım ,besleyici,üstelikte hazmı kolay .sevgiler.kolay yemek tarifleri

      Sil