İyi akşamlar,bugün akşam yemeğinde taze fasulye ve soğanlı bulgur pilavı var.Bulgur pilavını paylaşmak istedim.Bol tereyağlı bol soğanlı bulguru biz çok severiz umarım sizlerde beğenirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun.
Paylaş:Facebook
Twitter
Google+
Şimdiden afiyet olsun.
|
Emelcim en çok yaptığım ve en çok sevdiğim pilavlardan biridir.Soğan ve Şehriyeyi ben az sıvı yağ da kızartıp üzerine bulguru koyup anlattığın teknikle pişiriyorum.Yalnız tek farkla.Ayrı bir tavada pilav piştikten sonra tere yağını iyice köpütüp pilavın üzerine döküyorum ve ortaya inanılmaz bir lezzet çıkıyor.İnan farkı göreceksin.Bir de böyle denemeni tavsiye ederim.Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilCanım tavsiyen dikkate alındı. Bir daha ki sefere inşallah denerim.Teşekkürler ŞULE YANIK :))
Sil