8 Ocak 2016 Cuma

Merhabalar.
ÜZERİ DAMLA ÇİKOLATALI KURABİYE TARİFİ,KURABİYE TARİFİ,KURABİYE ,DEĞİŞİK KURABİYE TARİFİ,ÇİKOLATA,DAMLA ÇİKOLATA,ÇİKOLATALI KURABİYE DAMLA ÇİKOLATALI TARİFLER,

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

  • MALZEMELER
  • 125 GRAM  MARGARİN

  • 1 SU BARDAĞI ŞEKER

  • 1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

  • 1 YUMURTA

  • 1 ÇAY BARDAĞI DAMLA ÇİKOLATA 

  • 1 PAKET KABARTMA TOZU

  • 1 PAKET VANİLYA

  • 2,5 -3 SU BARDAĞI UN

  • YAPILIŞI

  • Yoğurma kabına bütün malzemeler alınır karıştırılır yumuşak bir hamur hazırlanır.

  • Hazırlanan hamur bir süre dolapta bekletilir.

  • Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır avuç içerisinde yuvarlanıp şekil verilir.

  • Hamur bitince kurabiyelerin üzerine damla çikolatalar  yerleştirilir yağlanmış fırın tepsisine sıralanır.

  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.

  • ÜZERİ DAMLA ÇİKOLATALI KURABİYE SERVİSE HAZIR.

  • AFİYET OLSUN........................





Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder