İyi akşamlar.Bu hafta pazardan Erik almıştım ,aldığımdan beri Marmelat yapayım diyordum geçen akşam nihayetinde erikleri şekere yatırdım ve sabah ilk iş marmelat hazırladım.Hazırlık aşaması o kadar çabuk oldu ki küçük bebeğim mızmızlanınca erikleri acele acele doğradım kabuklarını dahi soymaya fırsatım olmadı ama iyi ki olmamış kabukları ayrı bir aroma ve renk kattı içine birkaç tanede karanfil attım aroma karanfille birlikte daha bir renklendi şimdi buyurun tarife....
Paylaş:Facebook
Twitter
Google+
8 Kasım 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merhabalar, çok güzel ve leziz olmuş. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Mürdüm eriği çok zeverim ama galiba kısa bir süre çıkıp sonra kayboluyor. Reçelinden renginden ve duruşundan ne kadar lezzetli olduğu belli oluyor, elinize sağlık.
YanıtlaSil