2 Ekim 2015 Cuma

Merhabalar.Sütlü tatlılarla aram bilenler bilir epey bi iyidir hatta ziyadesiyle iyidir.Sütlü tatlının hazırlaması kolay ve kalorisi bakımından da hafif mi hafif oluşu sütlü tatlıyı tamda benlik bir lezzet tapıyor .Hem minik prensesime süt olacak diye ,ağır şerbetli tatlılardan uzak durmuş hemde tatlı krizlerini en hafifinden hasarla atlatmış oluyorum.Neyse daha fazla uzatmadan bayıla bayıla yediğim tatlımı Tavuk Göğsünü sizlere takdim etmek isterim sanırım tatmayanınız yoktur ama birde benim tarifimi deneyin inanın olun pişman olmayacaksınız tam kıvamında :)şimdi buyurun tarife.....
TAVUK GÖĞSÜ,SÜTLÜ TATLILAR,PRATİK TATLI TARİFLERİ,PRATİK SÜTLÜ TATLILAR,HAFİF TATLI TARİFLERİ,TAVUK GÖĞSÜ NASIL YAPILIR,KOLAY SÜTLÜ TATLI TARİFLERİ

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

1 SU BARDAĞI UN

1 LİTRE SÜT

1,5 SU BARDAĞI ŞEKER

125 GRAM MARGARİN

1 PAKET VANİLYA

1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA

YAPILIŞI

Tencereye margarini alıp iyice eritin.

Eriyen margarine kalan malzemeleri  ve sütü de ekleyerek karıştırmaya devam edin .

Karışım kaynayınca ateşten alın ve mikser yardımıyla pürüzsüz bir hal almasını sağlayın servis kaplarına alarak dolapta 1-2 

saat soğumaya bırakın .

TAVUK GÖĞSÜ servise hazır.


AFİYET OLSUN..............


Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder