Bugün ki tarifim çay saatini ve kahvaltıların vazgeçilmezi kek .Sizi bilmem ama ben tam bir kek delisiyim özellikle de bu keke bayılırım.Kekin içinde ki portakal kabuğu rendesi . Kabuğun kokusu tarçını keke verdiği tat, çok güzel oluyor bence .Kızımda çok seviyor aynı benim gibi Denemeyen tatmayanlar varsa diye keki sizlerle paylaşmak istedim.
Paylaş:Facebook
Twitter
Google+
22 Şubat 2014 Cumartesi
İlgili Yayınlar
HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLU PASTA
Mutlu akşamlar.Bir cumartesi akşamı ve yılın son gününe şafak vakti kadar az kaldı.Yeni yolda herkes...Read more
ŞEKERLEMELİ ABUR CUBUR PASTA
Merhabalar. Büyük kızım Ceylin geçtiğimiz günlerde 8 yaşını doldıurdu.Ceylinimin bu yıl ki doğ...Read more
HAVUÇLU CEVİZLİ KEK ''TARÇINLI''
İyi akşamlar. EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ MALZEMELER 4 BÜYÜK HAVUÇ 1 SU BARDAĞI İRİ ÇEKİM CE...Read more
HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE NASIL YAPILIR (COCONUT COOKİES)
Merhabalar.Bugün okuma günümüz için yaptığım kurabiyeyi sizlerle paylaşmak İstiyorum. EMEL'İN SİH...Read more
EBRULİ KEK NASIL YAPILIR
Uzunca bir aradan sonra herkeslere selam olsun.İkinci kez anne olmanın mutluluğu ve zorluğu sebebiyl...Read more
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bende portakallı keke çok yakıştırıyorum o harika kokusu insanı mest ediyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Bu arada işine karışmak gibi olmazsa küçük bie tavsiyede bulunmak isterim yazıların çok küçük önceden benimde öyleydi okumakta çok sıkıntı oluyor
sevgiler
dDeğerli yorumun için teşekürler. BAL TATLISI
YanıtlaSil