27 Haziran 2014 Cuma

Merhabalar,sıcaktan kavrulan Antalya'dan herkese takipçilerime arkadaşlarıma selamlar. Sıcaktan mıdır bilmem ama bir türlü mutfağa gidesim gelmedi bende birkaç gün önce Hülyacığıma misafir olmuştuk  onun o nefis ikramlarından HindistanCevizli Çikolatalı Truffle tarifini almıştım paylaşmak posta istiyorum.
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ
EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

400 PETİBÖR BİSKÜVİ
200 ML KREMA
200 GR BİTTER ÇİKOLATA
3 SB PUDRA ŞEKERİ
1 SB SÜT
1 ÇB  KAKAO
1 SB DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 PK VANİLYA
KÜRDAN

YAPILIŞI

Bisküviler rondodan geçirilir krema ısıtılır ve bitter çikolata eklenir iyice karıştırılır.
Karışım bisküvilerin  üzerine gezdirilir,kakao,pudra şekeri süt eklenir ,ceviz,vanilya eklenir yoğurulur.
Yoğrulan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır avuç içerisinde yuvarlanır.
Yuvarlanan toplar hindistan cevizine bulanır bulanan  toplara kürdan batırılır 1-2 saat dolapta bekletilir.
HİNDİSTAN CEVİZLİ ÇİKOLATALI TRUFFLE servise hazır.

AFİYET OLSUN..........







Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder