EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ
- MALZEMELER
- 350 GRAM DANA KUŞBAŞI
- 1 KÖK KEREVİZ
- 2 ADET PATATES
- 2 BÜYÜK HAVUÇ
- 2 BÜYÜK DOMATES
- 1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
- 1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
- 1 BÜYÜK SOĞAN
- TUZ ,KARABİBER
- 3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
- YAPILIŞI
- Tencereye etler alınır suyunu salıp çekene kadar orta ateşte pişmeye bırakılır.
- Tencereye sıvı yağ,salçalar yemeklik doğranmış soğan eklenir ve birlikte kavrulur.
- Domatesler rendelenir ,havuçlar halka doğranır ve tencereye eklenir tuzu ve karabiberi gezdirilir 5 dakika pişmeye bırakılır.
- Kerevizler yemeklik doğranır karışıma eklenir yeterince sıcak suyu da ekleyip kerevizler yumuşaması beklenir.
- Patatesler iri küp doğrandıktan sonra yemeğe eklenir ve birkaç dakika daha birlikte pişmeye bırakılır ve yemeğimiz pişti.
- ETLİ KEREVİZ '' BOL SEBZELİ''
- AFİYET OLSUN........
|
0 yorum:
Yorum Gönder