1 Eylül 2014 Pazartesi

Mutlu haftalar,yeni bir ayı daha karşıladığımız bu ilk eylül gününde yavaş yavaş yaz mevsimini  uğurlamaya hazırlanıyoruz.Bende son zamanlarda yaptığım gibi daha önceki tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.

EMEL'İN SİHİRLİ ELLERİ

MALZEMELER

 1 PK  BONCUK MAKARNA
2 ADET HAVUÇ
6-8 ADET KORNİŞON SALATALIK
4-5 DAL DEREOTU
1 KASE BEZELYE
3 YK MAYONEZ
4 YK SÜZME YOĞURT
TUZ

YAPILIŞI

Makarna haşlanır,süzülür.
Havuç ve bezelye haşlanıp  salatalıkla birlikte küp doğranır.
Dereotu sapları ayıklanıp ince kıyılır.
Süzme yoğurt biraz suyla açılır mayonezle birlikte karıştırılır.
Malzemeler derin bir kap içerisinde birleştirilir ,iyice karıştırılır daha sonra servis kabına alınır.
SÜZME YOĞURTLU DERE OTLU  MAKARNA SALATA servise hazır.

AFİYET OLSUN..........



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder